Acumulările de toxine pot afecta grav organele interne. Practica detoxifierii prin tălpile asigură însă un mod simplu şi eficient de a elimina aceste toxine periculoase fără să îţi schimbi radical alimentaţia. Plasturii folosiți se lipesc pe tălpile picioarelor înainte de a merge la culcare, în scopul de a elimina toate toxinele din organism.

Ele dau efecte aproape instant, ceea ce înseamnă că în dimineața următoare, când eliminați pads-urile, veți vedea că aceste tampoane s-au înnegrit. Asta pentru ca toxinele au fost înlăturate. Aceste tampoane pentru picioare au fost folosite pentru prima dată în Japonia.

Stilul nostru de viață inactiv face ca circulația sângelui să fie îngreunată în jos, în jurul gleznelor. Acesta este motivul pentru care acești plasturi de pus pe picioare sunt recomandați, ajutând drenarea sângelui și a limfei în trunchi.

Aplicarea lor te ajuta sa ai mai putine dureri de cap, sa fii mai putin obosita si sa scapi de durerile articulare.

1144

Plasturii de detoxifiere pentru picioare pot fi cumpărați sau făcuți acasă, după cum este explicat mai jos:

Ai nevoie de: usturoi; ceapă; apă; tampoane de tifon cu glue pe spate; șosete.

Se taie usturoiul şi ceapa mărunt. Se toarnă apă într-un vas şi se lasă la fiert. Se adaugă usturoiul şi ceapa fin feliate în apa clocotită și se fierb timp de încă 10 minute. După aceea, lasă apa să se răcească aproximativ 20 minute și umezește apoi dischetele respective. Asta este tot, a doua zi dimineața vei simți efectele benefice ale acestui tratament uimitor!

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x