Rețeta de pierdere în greutate pe care v-o recomandăm a dat rezultate uimitoare pentru toți cei care au încercat. De fapt, multe femei pretind că au pierdut un centimetru în circumferința taliei lor, doar cu ajutorul acestei băuturi, administrate în mod regulat.

În cazul în care greutatea ta te sâcâie și vrei să reduci grăsimea acumulată în jurul taliei tale, aceasta rețetă ar putea fi ideală pentru tine. Pe lângă faptul că grăsimea se topește văzând cu ochii, această băutură îți și stimulează sănătatea.

Toxinele din organism vor fi eliminate, vei reuși să combați retenția de apă și funcționarea creierului va fi îmbunătățită.

Metoda de preparare este un alt lucru care face din această rețetă una foarte atrăgătoare. Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste 3 ingrediente într-un pahar.

Ingrediente:

1 linguriță miere

2 lingurițe de oțet de mere și

1 cană suc de grapefruit, proaspăt stors.

Utilizare: în mod ideal, ar trebui să bei această băutură potrivită pentru arderea de grăsime înainte de prânz sau cină în fiecare zi, timp de o săptămână. După o săptămână, este bine să se ia o pauză, apoi se repetă pentru încă o săptămână, dacă nu ai atins obiectivul. Poți să înlocuiești grapefruitul cu portocala, dacă nu suporți gustul amărui.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x