Multe perechi îşi doresc copii, dar ce părere aveţi despre cuplurile care ţin morţiş să aibă gemeni? Cu toate că posibilităţile de a rămâne însărcinată cu gemeni sunt de doar 3%, cercetătorii sunt de părere că au descoperit unele metode prin care să îţi sporeşti şansele.

Aceste probabilităţi depind de dietă, de etnie, genetică şi lifestyle, iar toate aceste criterii spun multe despre femeia cu pricina, ajutând-o să ştie dacă este pregătită pentru o sarcină dublă. Şansele cresc vertiginos dacă urmezi aceşti paşi, iar dacă multe dintre puncte coincid în vreun fel cu stilul tău de viaţă, posibilităţile sunt ridicate. Fă-ţi aceste teste şi află şi tu ce oportunităţi ai putea avea:

Ai gemeni în familie, mai exact pe linie maternă;

Persoanele afro-americane sunt cele mai bune candidate, comparativ cu hispanicele, caucazienele şi asiaticele, care se situează la coada clasamentului;

Dacă eşti o femeie înaltă sau supraponderala, ai şanse mai mari să concepi gemeni;

În cazul în care ai născut deja, poate următoarea ta sarcina va fi una gemelara;

Este important de ştiut că, deşi în cazul femeilor mai în vârstă se spune că nu este recomandată o sarcină, dacă ai planificat să mai rămâi însărcinată şi nu mai eşti la prima tinereţe, probabailitatea de a avea gemeni creşte.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x