Majoritatea oamenilor îşi încep ziua cu o ceaşcă de cafea proaspăt măcinată. De fapt, cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi. Pe lângă faptul că îţi dă un plus de energie imediată, cafeaua aduce numeroase beneficii sănătăţii. Ajută metabolismul, iar, atunci când este consumată cu moderaţie, îţi protejează inima.

Cu toate astea, nu mulţi cunosc faptul că această băutură poate să fie transformată cu uşurinţă într-o armă împotriva grăsimii, dacă este combinată cu câteva ingrediente comune, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, scorţişoară şi mierea. Pudră de cacao poate să fie, de asemenea, adăugată. Dacă amesteci aceste ingrediente în cafeaua ta, vei obţine o cană cu cele mai eficiente unelte care să îţi accelereze metabolismul şi să îl facă să ardă grăsimile.

 

Acesta este motivul pentru care aceasta combinaţie este atât de puternică

Pentru a începe, vă spun despre scorţişoară, care aduce multe beneficii sănătăţii. Este un puternic agent anti-inflamator. În plus, este plină de antioxidanţi, însemnând că neutralizează efectele negative ale radicalilor liberi. Reduce nivelul de zahăr din sânge, accelerând defalcările de zahăr şi transformându-le în energie. În acest fel, scorţişoară ajuta la prevenirea acumulării de grăsime.

Uleiul de nucă de cocos este alt dar al naturii, ajutând la îmbunătăţirea stării generale de sănătate. Este compus din acizi graşi care sunt trimişi de către organism la ficat. În cazul în care acestea nu sunt transformate în energie, devin celule keton, ceea ce înseamnă că nu sunt stocate sub formă de grăsime. Cel mai mare avantaj al uleiului de nucă de cocos pentru pierderea în greutate este că stabileşte în mod natural că metabolismul să ardă grăsimi mai eficient.

 

Mierea poate să fie plină de zahăr, dar acest zahăr este natural, iar organismul şi energia depind de el. Mierea este de asemenea bogată în minerale importante, cum ar fi sodiu, fier, zinc, calciu, potasiu și fosfor. În plus, mierea conţine niacina, acid folic, vitamina C, riboflavina şi vitamina B6. S-a dovedit a fi extrem de benefică pentru reglarea nivelului de colesterol din sânge şi reducerea stresului. Procesul de ardere a grăsimilor din organism depinde în mare măsură de minerale și vitamine. Acesta este rolul mierii. Aceasta oferă substanțe nutritive esențiale, prevenind astfel orice deficienţa de minerale sau vitamine din organism. Mierea, în formă ei brută, nepasteurizata, este cea mai sănătoasă.

Vei avea nevoie de:
– ½ ceaşcă de miere
– ¾ ceaşcă de ulei de nucă de cocos
– 1 linguriță. de scorțișoară

Indicaţii:
Amestecaţi bine toate ingredientele împreună. Depozitaţi într-un borcan de sticlă și ţineţi la frigider.

Cum să foloseşti:
Se adaugă 1-2 lingurițe de amestec într-o ceașcă de cafea proaspăt preparată, apoi se agită bine şi se savurează acest amestec care va ajuta să slăbiţi!

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x