Un prezervativ este o metodă contraceptivă sigură, dar… ce se întâmplă când nu știi cum să folosești unul ca atare? Ți se poate întâmpla asta!

De multe ori am auzit medicii povestind despre anumite cazuri, care mai de care mai neobișnuite și extreme. Obiecte care ajungeau în corpul pacienților, fără niciun motiv pentru care să se afle acolo, dar de data asta, ce urmează să citiți este la un alt nivel!

O femeie a ajuns la spital, acuzând mari dureri în zona abdominală, iar medicii au rămas muți de uimire când au descoperit motivul din spatele durerilor infernale. Echipa de medici s-a chinuit să îi scoată un prezervativ din apendice femeii! Pacientă, care nu a fost identificată, în vârstă de 26 de ani, provine din Africa Subsahariană, acuza dureri de stomac cronice care au împiedicat-o să mănânce.

Ea a fost transportată la un spital din Camerun, unde medicii au diagnosticat-o cu apendicită, abdomenul ei fiind umplut cu lichid. Femeia a fost dusă la sala de urgențe, pentru a fi operată, dar atunci când au deschis apendicele femeii, au descoperit ceva înspăimântător. Apendicele părea să aibă în interior o bucată de material similar latexului.

Odată eliminat obiectul, medicii au descoperit și natura lui, anume un prezervativ. Pacienta a admis faptul că a înghițit accidental prezervativul, în timp ce întreținea sex oral cu partenerul său. Doctorii au explicat că prezervativul a fost rupt în timpul călătoriei lui gastro-intestinale, iar acest fragment care a fost găsit s-a blocat în apendicele ei.

În ciuda faptului că găsise bucăți din prezervativ în fecalele sale, pacienta nu s-a sinchisit să meargă la medic, pentru a se interesa dacă este totul în regulă. Nu este prima care înghite un prezervativ de latex, dar în cazul ei, s-a ajuns mai departe.
Problema este că, odată ajuns acolo a fost foarte dificil de eliminat, deoarece tractul digestiv nu este suficient de puternic pentru a conduce din nou în intestin și a elimina. Acest lucru înseamnă că obiectele înghițite accidental pot ajunge să rămână acolo de ani de zile, fără a provoca simptome… ce sperietură, nu?

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x