Gemenele Anna si Lucy DeCinque sunt obisnuite sa imparta totul, de la haine si machiaj, pana la gusturile in materie de barbati, asa ca au decis sa ramana insarcinate cu acelasi partener.

Surorile au 30 de ani si de mici impart absolut totul. Ele au povestit pe contul comun de Facebook ca se gandesc serios sa ramana insarcinate in acelasi timp cu iubitul lor, cu care impart acelasi pat de 4 ani.

Potrivit postarii de pe platforma sociala, ambele au decis sa cheltuiasca aproximativ 250.000 de dolari pe imbunatatiri cosmetice, pentru a deveni chiar si mai asemanatoare, injectandu-si buzele, avand acelasi model de implant mamar, sprancene retusate identic si folosind acelasi tip de gene false.

Povestea gemenelor a facut inconjurul lumii atunci cand o publicatie australiana a dezvaluit publicului dorinta femeilor de a ramane insarcinate la 32 de ani, cu Ben Byrne, un mecanic auto care traieste in concubinaj cu ele.

„Trebuie să fie exact la fel, chiar și atunci când suntem fecundate in vitro, în același timp”, au spus ele, adăugând că iubesc foarte mult copiii și își doresc amândouă.

Popularitatea lor a atins cele mai înalte culmi marți, când australiencele au apărut pe programul Insight SBS , și au comentat de drumul anevoios și cheltuielile care le-au făcut să arate identic. Programul a arătat faptul că femeile au în comun 99.9 % din ADN.

„Dacă ea merge câțiva metri , trebuie să merg câțiva metri și trebuie să ardă aceeași cantitate de calorii”, a spus una dintre fete, cealaltă spunând că până și dieta lor este similară.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x