Potrivit oamenilor de ştiinţă britanici, majoritatea chimicalelor găsite în vopselele de păr chimice este strâns legată de o boală necruţătoare, cancerul. 87 din cei 100 de pacienţi care au folosit vopseaua de păr pentru o perioadă mai îndelungată de timp au fost diagnosticaţi cu cancer la sân. Cancerul ovarian afectează cu 70% mai mult femeile care îşi colorează părul între 1 şi 4 ori în timpul unui an.

Produsele naturale nu vor da aceleaşi rezultate de durată, dar îţi vor întări structura firului de păr şi nu îl vor deteriora, cu siguranţă. Institutul Naţional de Cercetare a Cancerului pretinde că sunt mai mult de 5000 de substanţe chimice în vopseaua de păr normală, iar multe dintre ele sunt cancerigene.

Cafeaua posedă numeroase proprietăţi benefice şi este complet naturală. Îţi va da nuanţă de păr dorită şi strălucirea mult visată, ba chiar va ajuta la creşterea părului.

Cum să foloseşti cafeaua pentru a îţi colora părul?

Prepara o cafea puternică, aromată.

Las-o să se răcească.

Amestecă 2 linguri de cafea organică, 2 măsuri de balsam şi o măsură de cafea proaspătă, rece.

Pune amestecul în păr şi lasă-l pentru aproximativ 60 de minute. Asta îţi va colora în mod natural părul şi îţi va da o nuanţă ciocolatie minunată, fără a dăuna firului de păr.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x