Menstruația unei femei este legată de multe aspecte nedorite, pe lângă obișnuitele crampe menstruale. Este și schimbarea de dispoziție, sensibilitatea exagerată sau alte schimbări hormonale, ceva cu care toate femeile trebuie să se confrunte în mod normal, în timpul ciclului menstrual.

Câteva studii au arătat ce se întâmplă cu adevărat în corpul unei femei în această perioadă a lunii. S-a pornit de la faptul că mereu se descoperă noi enigme despre funcționarea corpului nostru, așa că cercetătorii au făcut o listă a lucrurilor pe care o femeie nu ar trebui să le facă în timpul menstruației.

Pentru început, progesteronul, unul dintre cei mai importanți hormoni feminini, este la cote foarte scăzute. De aceea, ultimul gând al unei femei, în timpul sângerării, este să facă sex. De asemenea, ciclul menstrual face foarte dificil pentru femei să se concentreze, le poate da bătăi de cap în timpul examenelor, organizării unor evenimente importante sau sarcinilor pe care le are de dus la bun sfârșit.

 

Ciclul menstrual cauzează multe crampe și le destabilizează psihic și emoțional pe reprezentantele sexului frumos. Face ca până și datul jos din pat să fie o luptă și un chin.

Videoclipul de mai jos îți va da mai multe detalii asupra lucrurilor pe care să le faci sau nu în timpul menstruației. Urmărește cu atenție ce se întâmplă în organism în timpul sângerării și cum să minimizezi disconfortul pe care îl aduce această perioadă a ciclului.

 

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x