Deja ştim că faimoasa cântăreaţă Taylor Swift poate să vrăjească pe oricine cu vocea şi melodiile ei, dar tânăra este şi un fashion-icon, fanii şi tinerii urmărindu-i stilul vestimentar. De fiecare dată când păşeşte afară din casă, frumoasă Taylor arata spectaculos, din cap până-n picioare.
Frumuseţea acestei fete a atras multe contracte cu diferitele case de modă importante, fără a conta că face cuplu cu poate cel mai dorit celibatar, Dj-ul Calvin Harris.

Toată lumea este interesată să afle secretele din spatele înfăţişării ei, fiind considerată „fata momentului”, aşa că cererile au fost ascultate şi acum ştim care este dieta zilnică pe care o ţine Taylor Swift pentru a arăta atât de bine.

Este o reţetă pe care a găsit-o în publicaţia Harpers’ Bazaar, iar cântăreaţă a ţinut să clarifice pentru toţi cei care o admira care este rutina ei pentru a se menţine fresh; în general, se face referire la o alimentaţie foarte sănătoasă, consumată de luni până vineri, în timp ce în zilele de week-end, se poate răsfăţa cu alimente mai puţin bune sănătăţii, dar minunate papilelor gustative.

Micul ei dejun trebuie să fie foarte săţios, iar ca exemplu ne spune că îi plac turtele din faina integrală cu parmesan râs, şuncă şi un ou fiert, apoi bea un pahar de suc natural. La cină, întotdeauna mănâncă peşte cu sos de muştar şi cartofi la cuptor. La sfârşit de săptămâna mănâncă pizza şi dulciurile favorite.

Taylor recunoaşte că este dependentă de cafeaua de la Starbucks, dar nu face abuz, cumpărând mereu un singur sortiment, Skinny Vanilla Latte, care conţine lapte degresat şi are mult mai puţine calorii.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x