Pentru a urma această dietă aveţi nevoie numai de trei ingrediente: scorţişoară, miere şi apă.

Mierea este un zahăr natural, nerafinat şi neprocesat, ceea ce înseamnă că îşi păstrează conţinutul de vitamine, minerale, antioxidanţi şi aminoacizi – necesari bunei funcţionări a organismului. Graţie acestor ingrediente naturale, mierea stimulează metabolismul, ajutându-te să arzi grăsimile din corp. Totodată, mierea are un indice glicemic mai scăzut decât zahărul, ceea ce înseamnă că este absorbită încet în organism, fără a dezechilibra pancreasul şi secreţia de insulina.

La rândul ei, scorţişoara stabilizează nivelul de zahăr din sânge, crescând metabolismul glucozei (mierea este descompusă în organism în glucoză şi fructoza, pentru o asimilare mai eficientă) şi îmbunătăţind funcţia insulinei. Cum glicemia crescută declanşează secreţia de insulina, ducând mai departe la depozitarea grăsimii, scorţişoară previne acest lucru, ajutându-te să slăbeşti.

Combinaţia de miere şi scorţişoară îmbunătăţeşte digestia şi menţine sănătatea sistemului digestiv, eliminând paraziţii, fungii şi bacteriile din intestine. Rezultatul: o digestie eficientă şi creşterea şanselor de a slăbi. Pentru că acestă dietă echilibrează nivelul de zahăr din sânge, vei resimţi mai puţin poftele alimentare, în mod special pofta de dulce, senzaţia de saţietate se va instala mai repede, iar tu vei începe să mănânci mai puţin.

Ingrediente

O jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră (ceylon);
O linguriţă de miere naturală;
O cană cu apă (250 ml).

Pune scorţişoara într-un vas şi toarnă deasupra o cană de apă fierbinte. Lasa scorţişoara la opărit vreme de 15 minute, iar după ce apa s-a răcit adauga mierea de albine. E foarte important să nu pui mierea în apă fierbinte, pentru că îi va distruge enzimele benefice, de care ai nevoie pentru că dieta să funcţioneze. Aceasta compoziţie îţi va ajunge pentru o zi, dacă bei câte jumătate de cană dimineaţa şi seară. În cazul în care vrei să iei cura de mai multe ori pe zi, prepara o cantitate mai mare de miere cu scorţişoară. Rezultatele vor începe să se vadă după o săptămână de folosire, iar tu te vei simţi mai uşoară şi mai plină de energie. Ca bonus, s-ar putea să constaţi că şi libidoul tău a primit un impuls!

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x